MALZEMELER
6 SU BARDAĞI UN
1 PAKET MARGARİN
1 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
2 TATLI KAŞIĞI TUZ
2ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
YARIM ÇAY BARDAĞI SİRKE
YAPILIŞI
MALZEMELERİN HEPSİNİ KARIŞTIRIP YUMUŞAK BİR HAMUR ELDE EDİYORUZ.KURABİYE KALIPLARIYLA ŞEKİL VEREREK YAĞLI FIRIN TEPSİSİNE DİZİYORUZ.ÜZERLERİNE YUMURTANIN SARISINI SÜRÜP ÇÖREK OTU SERPİŞTİRİYORUZ.ÜZERLERİ KIZARINCA FIRINDAN ALIYORUZ.NOT:KURABİYE KALIPLARINI ARADA BİR UNA BATIRIRSAK HAMURA YAPIŞMAZ VE ŞEKİLLER KALIPTAN KOLAY ÇIKAR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder